Georges Daemen exposeert in Valkenburg
Van 27-09-2020 t/m 06-12-2020 is een duo-expositie te bezichtigen van Georges Daemen en Claartje van Oosterum, met als thema "Droom en werkelijkheid", in de bovenzaal van Museum Valkenburg, Grotestraat Centrum 31 in Valkenburg a/d Geul.
Georges Daemen (1948) volgde de opleiding schilderen aan de kunstacademie van Hasselt (B). Georges streeft als schilder naar een verhalend realisme dat droom en werkelijkheid op poëtische wijze evoceert. Hij speelt graag met licht en donker en werkt bij voorkeur in olieverf met transparante lagen. Muziek is zijn grootste inspiratiebron.
Claartje van Oosterum (1957) is een gepassioneerde kunstenares. Zij volgde, na een opleiding tot docent spirituele therapie, de kunstacademie in Arendonk (B) die ze in 2008 afsloot als laureaat met een eervolle vermelding en specialiseerde zich vervolgens in het boetseren van portretten en figuratieve beelden naar model.
De vernissage, met een inleiding door Jos Solberg, zal plaatsvinden op 27-09-2012 om 15:00 uur, maar zal vanwege de corona-maatregelen alleen toegankelijk zijn voor genodigden.

Droom en werkelijkheid, Museum ValkenburgPrivacy-informatie voor bezoekers van deze website
Copyright © 2006 - 2022
Limburgse Kunstkring / Theo Solberg.
Alle rechten voorbehouden.